Selecteer een pagina

About Hugging a Cactus

Het gezicht achter Hugging a Cactus, dat ben ik – Anne. Ik schrijf positieve, inzichtelijke en oplossingsgerichte artikelen voor mensen die vastlopen in het leven en daardoor in een burn out zijn beland of hier niet ver van verwijderd zijn.

Een oplossingsgerichte visie is voor mij van groot belang, ik ben altijd op zoek naar een kans in het geheel. Door deze manier van denken sta je naar mijn mening sterk in het leven en volop in jouw kracht, waardoor je beter met bepaalde gebeurtenissen om kan gaan. En je maakt je leven ook nog eens een stuk leuker!

Zelf heb ik een intensief burn out traject doorstaan – met alles erop en eraan – en… overwonnen! Vanuit deze ruim 3,5 jaar durende periode is vrijwel direct de passie ontstaan om mijn steentje bij te willen dragen in het proces waar andere mensen doorheen gaan.

Tijdens mijn eigen proces heb ik in één klap zo ontzettend veel levenservaring opgedaan, dit wil ik met je delen. Want waarom zou ik alles wat mij geholpen heeft voor mijzelf houden als ik ervan overtuigd ben dat het jou ook kan helpen? Het lijkt mij fantastisch om jou via mijn artikelen handvatten aan te kunnen reiken – waardoor jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.

Dus! Staat persoonlijke ontwikkeling net zo centraal in jouw leven als in die van mij? Dan ben je bij Hugging a Cactus op de juiste plek.

Hugging a Cactus staat symbool voor het omarmen van alle stekels – de moeilijke situaties – die zich voordoen in jouw leven. Hoe beter je ermee om leert gaan, hoe makkelijker je het jezelf maakt. Er is hierdoor minder ruimte voor negatieve zaken en juist meer voor de leuke dingen! Kortom: het verrijkt je leven.

Pin It on Pinterest